Doctorate ACS

Sedinte si Alegeri SD_AC

Alegerea conducerii SD_AC pentru mandatul 2016-2020

Alegerile pentru conducerea Scolii doctorale Automatica si Calculatoare (SD_AC) din Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB) au avut loc in aprilie 2016, desfasurandu-se conform Regulamentului privind organizarea alegerilor conducerilor Şcolilor doctorale în Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti elaborat in ianuarie 2016. Acest Regulament stabileste modul de organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru funcția de Director al Scolii doctorale şi pentru consiliile Scolilor doctorale din Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti pentru mandatul 2016-2020.

Sedinta de alegeri a conducerii SD_AC pentru 2016-2020 a fost pregatita in cadrul Sedintei Consiliului SD_AC din 1.04.2016. Studentii-doctoranzi aflati in stagiu au fost convocati in Sedinta doctoranzilor din 4.04.2016 pentru a-si desemna reprezentantii in noul Consiliu al SD_AC. Membrii SD_AC a fost invitati sa participe la sedinta de alegeri pentru conducerea Scolii doctorale Automatica si Calculatoare prin mesaje e-mail si prin postarea in data de 4.04.2016 a unui Anunt pe website-ul facultatii de Automatica si Calculatoare.

Sedinta de Alegeri a conducerii SD_AC din UPB pentru mandatul 2016-2020 a avut loc in data de 14.04.2016. In cadrul sedintei a fost prezentat Raportul de de activitate a Scolii doctorale Automatica si Calculatoare in perioada 2012-2016. Pentru functia de director al Scolii doctorale Automatica si Calculatoare a existat un singur candidat, prof.dr.ing. Theodor Borangiu, care si-a prezentat Planul de dezvoltare a SD_AC. Membrii Scolii doctorale prezenti in sedinta de alegeri au desemnat prin vot direct, secret și egal componența Consiliului SD_AC:

  • Membri: Dan Popescu, Dan Stefanoiu, Florica Moldoveanu (conducatori stiintifici), Cristian Chilipirea, Dragos Popescu (studenti-doctoranzi), Radu Emil Precup (profesor invitat);
  • Membri de onoare: Traian Muntean (Universitatea Aix-Marseille, Franta), Damien Trentesaux (Universitatea Valenciennes, Franta), Pierre Borne (Universitatea Lille, Franta), Valentin Vlad (Academia Romana);

si pe directorul SD_AC: Theodor Borangiu, recomandandu-l pe acesta Consiliului pentru Studii Universitare de Doctorat (CSUD)
din UPB, care a fost validat de Senatul universitatii.

Sedinte ale SD_AC in 2019

Sedinte ale SD_AC in 2020